+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

5 vrhunskih del Storkees

  19. 04. 2018      Iz sveta mode

Zima nas vsekakor zapusti in garderobe lahko nekoliko prezračimo. Kolekcije za pomlad in poletje 2018 so polne lepih, trendovskih kosov, zato smo intervjuvali instagrammer Storkees. Vprašali smo jo, katere koščke ne bi smela zamuditi v svoji garderobi in tu so.

superge Tommy Hilfiger

Najboljši kos št. 1 so zame superge na platformi Tommy Hilfiger . Letošnjo kolekcijo spomladansko / poletnih superge prevladujejo 3 barve - bela v kombinaciji z modro in rdečo . So zelo lepi in dobro izdelani, zahvaljujoč zvezdam, ki jih Tommy Hilfiger pogosto uporablja, je že od prvega pogleda jasno, za katero znamko gre, in to znamko imam rad.

kopalke Calvin Klein

Vrhunski kos št. 2 so zame črne in zlate kopalke Calvin Klein , preprosto, a zelo razkošno obdelane kopalke, v katerih vas nihče ne bo pogrešal.

Ohišje za iPhone! Predmeti


Vrhunski kos Differentu št. 3 je zame kakovostna in res elegantna platnica za mobilne naprave , v katero se takoj zaljubite. Znamka Ops! Predmeti ponujajo tudi gumijaste zapestnice in drug nakit , ki so zelo modni in jih ne boste našli pri vsaki drugi dami. In če nakit ujemate z ovitkom v istem dizajnu, boste podrobno uglašeni, kar imam rad.


torbica O torba

Vrhunski kos št.4 je zame zagotovo O vrečka . Zelo praktična in vsestranska torbica. Uporabljam ga lahko kot torbo za vozičke, torbo za plažo, lahko pa tudi za priložnostno obrabo. Velik plus te blagovne znamke zame je, da lahko ročaje poljubno zamenjam, za zimo jo ovijem s čudovitim krznom ali pa nadomestim notranje vrečke glede na razpoloženje in okus, glede na trenutno obleko, tako da v bistvu imam vsak dan malo drugačne torbice.

torbica Tommy Hilfiger

Najboljši kos št. 5 zame je ta čudovita torbica Crossbody znamke Tommy Hilfiger. Ima čudovito izdelavo in se zlahka kombinira z oblekami, kar mi ni všeč. Lahko se uporablja tudi kot kozmetična torbica, ki jo uporabljam predvsem na potovanjih. Všeč so mi te torbice za križanje, vtakneš denarnico in pomembne stvari in lahko greš ven.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij