+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

5 vrhunskih blagovnih znamk čevljev za pomlad

  18. 03. 2019      Iz sveta mode

Pomlad počasi, a zanesljivo trka na vrata! Pomlad prihaja z novimi kolekcijami in novimi spomladanskimi kosi. Katere čevlje in barve boste letos najbolj nosili v topli sezoni? Poiščite odgovore v tem članku! Toda zdaj vam lahko povemo, da spomladi prevladujejo superge. Oglejmo si 5 najboljših blagovnih znamk čevljev, ki jih preprosto morate imeti.

Obratno

Modna znamka Converse je jasna izbira za vse tiste, ki imajo radi dobre stare klasike. Ampak to ni pravilo, saj si različni poskušajo izbrati najbolj zanimive modne kose, zato Convers izbirajo prave gurmane v brezčasnem slogu.

superge Converse

superge Converse

Emu

Danes lahko kupite ne samo prave čevlje iz ovčje kože in volne, ampak tudi zanimive bombažne čevlje za pomlad , ki smo vam jih predstavili v prejšnjem članku. Bombažni čevlji Emu so kakovostni, lahki in hkrati neverjetno udobni. O brezčasnem oblikovanju vam sploh ni treba govoriti, kaj mislite?

zdrs na emu

superge Emu

Melissa

Dišeči plastični čevlji? Neverjetno udoben, z mehčanimi notranjki? Postati, urejena, nesmrtna? To so čevlji Melissa. Letošnja barva Melissa osvoji stare roza in vanilije. In nad salermi postavite sandale ali drsne copate.

sandale Melissa

copati Melissa

Tommy Hilfiger

Modna blagovna znamka Tommy Hilfiger predstavlja popolnoma edinstvene superge. Kovinski ali tako imenovani grdi škornji so vroči trendi te pomladne sezone. Te superge so idealne za prave poznavalce, zato jih ne skrbite in skrbite.

superge Tommy Hilfiger

gležnjarji Tommy Hilfiger

Oblikovno

So vam všeč superge na snegu ali športne superge ? Potem pojdite na Desigual, nikoli ne bo razočaral vas in vaše domišljije.  

superge na platformi Desigual

superge Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij