+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

5 najboljših o brazilski znamki IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

ŽENSKE ČEVLJI IPANEMA

Nerešene skrivnosti ali neodgovorjena vprašanja človeštvo spremljajo že od nekdaj, nekatere pa jih je mogoče razložiti, vendar mnoge ostajajo nerešene. A pozor! Skrivna ekipa, drugačna od oddelka za skrivnosti, je izbrala eno takšno vprašanje in ga nato rešila. Vendar ne skrbite, ni strašno ali drugače strašljivo. Danes smo pripravili del DifferentTV o lepi, brazilski blagovni znamki Ipanema. Torej vam res ni treba nič skrbeti. Morda ... Pa se preprosto zaljubiš.

Blagovna znamka Ipanema je sama po sebi del portfelja blagovne znamke na Different.cz . Z mnogimi od vas je našla mesto in smo zelo veseli. Zaradi tega smo vam želeli predstaviti Ipanemo nekoliko več kot brazilsko blagovno znamko.

Ipanema je bila ustanovljena leta 2001 v Braziliji. Konkretno v pustnem mestu…. Rio de Janeiro Čevlje Ipanema je istega leta in v tem mestu izdelala Grendene , ki proizvaja tudi vašo najljubšo znamko Melissa ali Zaxy .

Toda Ipanema niso samo navadne japonske copate in copati. Čevlji Ipanema prikrivajo nekaj izjemnega. Nekaj, kar občuduje in pozna ves svet. To je nekaj, kar lahko najdete ravno v zgoraj omenjenem Riu. In kaj bi lahko bilo? To morate pogledati v naši naslednji epizodi.

IPANEMA

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij