+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

5 modnih težav, ki se jim morate izogibati poleti

  03. 07. 2019      Iz sveta mode

Tako kot če rečemo, da "gamaše niso hlače", ne smemo ničesar pretiravati. ni dovolj le, da bi lahko popoln in najbolj okusno oblečena. teh pet missteps pustiti poletje bodite previdni! po kliku na katero koli zastavo, da bi dobili na oddelku napolnjena s koščki, v katerem je stvar napake.

1. Kratke hlače

ženska krila

Ja, dekleta v glasbenih videospotih izgledajo precej dobro, toda ... Vsi si tega res ne morejo privoščiti. Poskusite v lepi krilo. Kratke hlače so zdaj v trendu.

2. Nogavice v sandalih

sandale

Od očeta se te navade prenašajo na sinove in gre naprej! Pa vendar brez nogavic je res bolj prijetno. Za noge in oko :)

3. Zunanji nahrbtnik za oblačila

nahrbtniki

Nahrbtniki so v trendu, zagotovo. A ni vsak nahrbtnik pravi. Izberite elegantno za svojo obleko, krilo in mesto. Bili boste šik in udobni!

4. Padajoči bikini

kopalke

Vsako poletje srečamo toliko neoviranih bikinijev. V tem primeru manj ni več, ampak obratno. Enodelne kopalke so v trendu, postajajo in fizično laskajo!

5. nedrček modrc

nedrčki

Nosite nedrček brez rokavov ali špagete. Ali pa preprosto kupite oblačila s paščki širše :) V e-trgovini imamo ogromno izbire.

Zato vam želimo srečno roko in lepo poletje. In prepričani smo, da vam bo 100% ustrezalo. Če nas vprašate, smo tukaj za vas. Vaš Team Different.com

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij