+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

3.4. Mednarodni dan spodnjega perila

  01. 04. 2019      Iz sveta mode

Čeprav vemo, da je med nami nekaj takih, ki nimajo težav, da bi šli resnično, je ta mednarodni dan tisti, ki si življenja ne more predstavljati brez spodnjega perila .

Mednarodni dan spodnjega perila

Se vam zdi, da ima spodnje perilo nenavadno "svoj dan"? Konec koncev naj bi nas mednarodni dnevi spominjali na nekatere pomembne zgodovinske dogodke, kajne?

Spodnje perilo, kot ga poznamo danes, se je začelo pojavljati na začetku 20. stoletja in je imelo povsem praktičen namen. Dejstvo, da bi lahko postal praznik za oči, se je ljudem zgodilo v naslednjih letih. A zgodilo se je in mi, ženske in moški prihodnosti, se vam za to zahvaljujemo.

Navsezadnje si lahko predstavljate, da hodite vsak dan v tesno privezanem stezniku, vaš pretirano seksi kos je "mucka" pol stegna s kanilo okoli hlač in vaš moški, ki pod hlačami nosi drugega, sega do teleta in se mora odpeti. rokovanje s tremi vozli in dvema gumbama za to?

Priznanja vključujejo Lucy Duff Gordon (prve spodnje hlače s skrajšanimi hlačami ), Maria Tucek in Mary Phelps Jacob (prvi nedrčki) in moško generacijo (moško spodnje perilo se je postopno razvijalo, kot je potrebno, udobje in ideje).

Danes izbiramo med neustavljivimi kroji, barvami in dizajni številnih blagovnih znamk, ki nas vsako sezono očarajo in pritegnejo k vedno lepšim, udobnim in nepogrešljivim kosom v naših oblačilih.

NI BILO pobegniti!

Ne glede na to, ali imate radi športno, funkcionalno, elegantno ali seksi čipkasto perilo, izberite 3.4.
Na ta mednarodni dan prodajalci organizirajo prireditve, posebne ponudbe in / ali spodnje perilo s popustom, da bi ugodili svojim uporabnikom in njihovim strankam.

Žensko spodnje perilo

Brezčasni Calvin Klein ali ikonični Tommy Hilfiger . Vsaka blagovna znamka ima nekaj v sebi in ponuja hlačke, jermen, nedrčke z mnogimi kroji in barvnimi kombinacijami, ki bodo vsako žensko nasmehnile na ustnicah. Treba je opozoriti, da je nad nekaterimi kosi morda sram oblačiti več oblačil kot lepih.

Spodnje perilo Calvin KleinSpodnje perilo Tommy Hilfiger

Spodnje perilo za moške

Prvo udobje. Gospodje, ne bojte se raje sloga in posegajte po boksarjih v netipičnih odtenkih, od blagovne znamke Calvin Klein ali Tommy Hilfiger v spodobni barvni kombinaciji, ki je tako značilna za to blagovno znamko.

Boksarji Calvin Klein

Boksarji Tommyja Hilfigerja

Spodnje perilo za oba
poravnajte z drago polovico

Kar je moje, je tvoje. Stisk na nas marsikoga prebudi, celo željo po istih oblačilih. S Slippsyjem ni problem niti s spodnjim perilom. Za ženske in moške ponuja trendi kratke hlače za trenutke udobja doma.

Slippsy

Če torej nosite spodnje perilo, pridite praznovati njegov mednarodni dan z nami. V mnogih državah lahko sodelujete na javnih paradah spodnjega perila ali na spletu in kupite spodnje perilo za zabavo ;-)

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij